středa, září 25, 2013

Návod na převod kontaktů z Androidu do iPhonu II.




     Protože hodně lidí mělo problém s prvním návodem, rozhodl jsem se pro nápravu (své reputace) vypsat mnohem jednodušší návod. Tentokrát dostanete své kontakty z telefonu na telefon během 2 minut bez nějakých složitostí.

     Pro zálohu budete potřebovat appku:

My Contacts Backup    

     stáhnete na Google play a na iTunes.

     Je úplně jedno, jestli přecházíte z Google perníků na zdravější, jablečnou výživu, nebo naopak. V obou případech nainstalujete aplikaci----> ťuknete na backup----> a odešlete si kontakty sami sobě na email. App umí formáty vCard a CSV.



     V mžiku by vám měl dorazit email s přílohou, kterou rozkliknete. Pokud byste měli problém s otevřením, zkuste link odeslat do Safari, nebo otevřít email v jiném mobilním prohlížeči.

  Po úspěšném zálohování budete mít v Kontaktech na iPhone skupinu - V mém iPhonu. 
(Pokud máte zaplou synchronizaci iCloud, kontakty se zálohují rovnou tam.)


   
     Je také PRO verze této aplikace, kde lze zálohovat neomezený počet kontaktů, ale nějaký šílenec na webu zálohoval s Free verzí dokonce 800 čísel.

     Protože záloh není nikdy dost, doporučuji kontakty odeslat na Gmail, protože zde stačí kliknout na přílohu a všechny se tam zálohují do googlích kontaktů!


     Doufám, že tento návod pomůže. Při jakýchkoli problémech pište sem, nebo na servis miPhone.


1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dik za radu ale mne se to povedlo dat dva krat tam jak vymažu všetky kontakty aby sem si nahral jen jednou dík za radu ;-) S pozdravem Michal

Okomentovat

Facebook Favorites

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes