pátek, října 19, 2012

Apple Keynote 23.10.2012: co se očekává



Po několika týdnech je tu opět další keynote, o které se jako obvykle zase točí spousta otazníků.

Hitem říjnové akce má být uvedení menší verze iPadu
  
Jak vidno, Apple nám toho představí "trošku víc"
   Jak napovídají okolnosti, menší verze iPadu bychom se mohli dočkat už v úterý. Největším rozdílem mezi "větším" iPadem má být menší úhlopříčka - 7.85 palců. iOS 6, Lighting konektor či hliníková záda jsou už jasné, další informace ale zůstavají utajeny.

Dočkáme se takovéto podoby menšího iPadu?







Velký rozruch také vzbudil MacBook Pro 13" s Retinou

   Podle toho, co se na pozvánce píše, je jasné, že nebude představený pouze jediný produkt. Naopak jich bude více. Po menší verzi iPadu se mluví o menší verzi MacBooku Pro s Retina displejem, který by mnozí zákazníci zajisté uvítali. Ten kromě Retina displeje s velmi vysokým rozlišením (2560 x 1600) a SSD disku, bude mít procesor z rodiny Ivy Bridge a možná i dedikovanou grafiku.

Uniklé parametry "třináctky" s Retinou

Čeká se i na updaty Maců mini i iMa

    Stolní Macy jsou jedinými počítači v nabídce Applu, které zatím žádný update tento rok nedostaly. Proto je poslední šance, aby i tyto Macy dostaly nové technologie. Od Maců mini se moc nečeká, snad jen nahrazení novými USB porty a novější architekturou. To samé platí i pro iMacy, zde by navíc mohl Apple zazářit svými Retina displeji, jde však jen o spekulace. Macy Pro jsou ven úplně, tento rok se na updaty nedostane a "převratný" Mac Pro se čeká až příští rok.

Říjnová akce zkrátka skrývá mnohá překvapení, která se odhalí už 23. října 2012 v 19:00 našeho času v divadle v San Jose. Jak minule, tak i teď se můžete těšít na živý přenos přímo z akce.

0 komentářů:

Okomentovat

Facebook Favorites

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes