pátek, listopadu 09, 2012

Zajímavé hračky k iOS zařízením


Kromě všemožných pouzder, krytů a mnoho dalšího si můžete k vaším iOS hračkám pořídit různé "blbůstky". Dneska si nějaké z nich rovnou ukážeme.

SilverLit Bluetooth Remote Control Porsche

Pokud intenzivně přemýšlíte o koupi RC auta a váš iPhone jen tak leží na stole tak vězte, že existuje řešení jak využít obě zařízení elegantně. RC Porsche ovládané iPhonem přes BlueTooth však zaujme i propracovanou aplikací ve stylu opravdické "přístrojovky" včetně volantu. Díky zpětné vazbě zase ucitíte vše na vlastní kůži. Jen ta cena je vyšší.  
2 369,- Kč


Griffin Beacon

Kromě ovládání auta můžete s tímto šikovným nástrojem ovládat i vaše domácí kino. Pokud máte spoustu hraček i u televize, dáte mi za pravdu že je v ovladačích velká změť. "Slanina" od Griffinu podporuje více než 200 000 zařízení u televize, což zaručí širokou škálu podporovaných zařízení. Komunikace přes BlueTooth (se zařízeními pak infračerveně) a podpora i pro Android zaručí, že Beacon je docela chytrá vychytávka.    1 869,- Kč


Oakley Airwave


Na špici toho pomyslného žebříčku stojí lyžařské brýle Oakley Airwave. Brýle obsahují head-up displej, GPS a BlueTooth. Právě přes poslední jmenovanou funkci se brýle spárují s iPhonem. Poté, co brýle spárujete s iPhonem, můžete číst textovky nebo ovládat hudbu. Displej umí zobrazit i analýzu skoků, mapu a na ní dokonce i přátele. Otázka je, zda se brýle nabušené technologiemi za tuto cenu vyplatí.  
15 299,- Kč

0 komentářů:

Okomentovat

Facebook Favorites

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes