čtvrtek, února 21, 2013

Mysteriózní černá šmouha během focení



Během dnešního focení knihy Ptáků bez..., pardon, Hejna bez ptáků, jsem s překvapením nalezl na displeji tmavou šmouhu. Přirozeně jsem se hned snažil perfektně očistit sklíčko na čočce, ale bez výsledku. Samá skvrnka se objevila i při focení z přední čočky a na všech dalších fotkách stále na stejném místě.

Stejně jako při ochuravění, jsem se vydal na internet hledat globálně sdílenou moudrost, kde jsem nalezl několik málo příspěvků s podobnou diagózou. Jenže všechny tyto příspěvky končily radou: "Zajdi do Apple Store a nech si iPhone vyměnit.", což v naší zemi zkrátka nelze.

Vracel jsem se domů připraven vyhledat záruční list a iPhone reklamovat, ale nejdříve jsem ho nechal updatovat na nejnovější verzi iOS 6.1.2 a zkusil vyčkat na zázrak. Nakonec se zázrak dostavil a aktualizace opravdu pomohla, ale ikdyž mi to udělalo radost, stále nevím o jakou šlo vadu a zda se může někdy vrátit.

Na smítko či prach to nevypadá, jelikož by skrvna musela být mnohem menší. Podle mého šlo o softwarový bug, jelikož úplně stejnou skvrnu měli i jiní nešťastníci. Pokud by se někomu podobný problém přihodil, doporučil bych mu nejdříve kompletní restore do továrního nastavení.


PS: Rád zde uvítám i vaše názory ohledně tohoto problému a jeho původu.




0 komentářů:

Okomentovat

Facebook Favorites

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes