pátek, dubna 05, 2013

AnoStyle - iPhone 5 v barvách



Má být iPhone barevný, nebo nemá? Tato otázka zaznívá na českých i zahraničních forech neustále. S iPhonem 5S na cestě to dokonce vypadá, že se barev nejspíš dočkáme od samotného Applu. Zatím si člověk musí vystačit buď s lihovkou, nebo zkusit pouzdro.

Firma AnoStyle nabízí kompletně jinou metodu. Nic pro podezřívavé typy. Zákazník jim musí zaslat svůj iPhone, aby ho mohli pomocí technologie anodizace obarvit a poslat nazpět.

Jak je vidět z obrázků, firma má slušnou paletu barev, kterou lze použít na iPhone 5 (250$) a iPad mini (300$). Barva se aplikuje pomoci anodizace, což je stejná technologie, kterou používá i Apple a používá se i na brýlích. Ikdyž lze během anodizace použít plynnou či kapalnou metodu (nevím co AnoStyle používá), stejně mi není jasné, jak iPhone bezpečně obarvit v celku. Na jejich stránce totiž proklamují, že žádným způsobem do zaslaného zařízení nezasahují. Fungovat to ale musí, protože hodně lidí postují fotky barevných iPhonů na jejich FB zdi.

Důležité je zmínit, že ikdyž se v iPhone dílech nerýpají, i tak zákazník přichází o záruku! Stále se jedná o vnější zásah. Přesto někteří jejich zákazníci dokázali iPhone prodat dokonce za vyšší cenu, podle FAQu na stránkách.

Já bych docela rád vlastní iPhone touto vymožeností vyšperkoval, ale za 5000 + poplatky za odeslání sem a tam, jsou krapet argumentem proti.



0 komentářů:

Okomentovat

Facebook Favorites

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes