pátek, září 23, 2011

Kryty: Unikáty mezi kryty na iPhone4


Různých krabic a krytek je na iPhone obrovské množství a vybrat si  mezi nimi originální kousek není díky různým barevným provedením velký problém. Některé designy přesto předčí ostatní svojí nevšední originalitou .

Jako třeba Earonic pro iPhone 4 s fotografií lidských uší. S nápadem přišla úchvatná designérka Daniela Gilsanz, na jejíž blog se doporučuji podívat. Její původní návrh uskutečnili šikovní lidé nafocením desítek uší a nejlepší otiskli na casey.
Takže zájemci o cizí uši v hodnotě 20$ mohou klikat na CollabCubed, přes který se lze dostat i na blog autorky.

Pokud vám nepřijde dostatečně divné nosit po kapsách obrázek cizího ucha, mohu nabídnout jiný, mnohem znepokojující obal.
Dokkiri Hand case pro iPhone 4 se nepodobá ničemu, co jsem zatím pro iPhone viděl. Většinu z vás proto  nepřekvapí, že nápad mít umělou ruku na telefonu pochází z Japonska. Inženýři z ekonomické velmoci dodali bůhvíproč tomuto kousku plastu i detaily lidské pokožky, takže výsledek je nejen hodnověrný, ale hlavně strašidelný. Všechny kousky jsou  ruční prací, ale jak tato informace změní fakt, že je to prostě divná ruka, to nevím.
Svojí "pomocnou" ruku můžete využít mimo jiné k tomu, že do ní lze vložit i menší předměty. Jako bonus, se se svou novou rukou nebudete cítit už nikdy sami.
Na stránkách Strapya-world, kde můžete kryt za 64.20$ získat, je i vzor malých dětských ručiček...ehm.
















1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Teda nic proti, ale to jsou vážně divné kryty. Osobně bych si takový asi nekupila. Mě stačí s pěkným obrázkem odtud. :)

Okomentovat

Facebook Favorites

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes